Idus

on tehnyt vuodesta 1995 alkaen töitä suomalaisille pk-yrityksille. Olemme toimineet koko historiamme ajan mm. ELY-keskusten ja paikallisten kehittämisyhtiöiden asiantuntijayrityksenä. Tuorein yhteistyökumppani on Finnpartnership, jonka kanssa Idus Oy toimii itsenäisenä konsulttiyrityksenä rakentamassa liikekumppanuuksia kehitysmaiden- ja suomalaisten yritysten välille.

Markkinointi ja markkinointiviestintä

Oletko koskaan miettinyt, mihin asiakkaat tai satunnaiset kävijät törmäävät ensimmäisenä? Se on www-sivujen etusivu. Tarkoituksella tai tahtomatta etusivu on yrityksesi kasvot. Se antaa ensivaikutelman ja jättää katsojalleen pitkän muistijäljen. Yrityksen liikeidea, osaaminen, erot kilpailijoihin yms. tärkeät asiat on hyvä välittää saman tien.

Graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä ja markkinointi ovat saman kakun viipaleita. Yrityksen strategia, osaaminen ja tavoitteet voidaan kiteyttää jo ensimmäisissä maistiaisissa, etusivulla. Liikemerkin, kotisivujen, esitteiden yms. suunnittelu ovat Idus Oy:n perusosaamista. Yritysilme saadaan kuitenkin puolestasi töihin vasta kun visuaalisuus vastaa viestintää ja viestintä vastaa yrityksen strategiaa. Tämän hahmottaminen on sitä meidän sarkaamme.

Yritysten kehittämispalvelut ELY-keskuksista

ELY-keskusten uudet kehittämispalvelut vastaavat entistä täsmällisemmin ja joustavammin pk-yritysten tavoitteisiin ja haasteisiin. Idus Oy on yhtenä puitetoimittajana kehittämässä yritysten liiketoimintaa. Juha Valtanen on ELY-keskusten Nykytila-analyysin sekä konsultointiteemojen: Uudistaminen ja  Markkinointi ja asiakkuudet asiantuntija.

Lue lisää ELY-keskusten Yritysten Kehittämispalveluista>