ELY-keskusten palvelut ovat kustannustehokas tapa
kehittää yrityksesi liiketoimintaa.

tem-yk_palvleupaletti.png

ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen. Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista ja konsultointipalveluista. Konsultointi on jaettu kuuteen teemaan:

1. Kasvu
2. Uudistaminen
3. Tuottavuus ja talous
4. Markkinointi ja asiakkuudet
5. Johtaminen ja henkilöstö
6. Innovaatioiden kaupallistaminen

Nykytila-analyysi ja kehittämissuunnitelma

Analyysin tavoitteena on arvioida yrityksen tilanne ja kehittämistarpeet sekä laatia konkreettinen kehittämissuunnitelma. Kehittämissuunnitelmaa toteutetaan konsultoinnilla, avainhenkilöiden koulutuksella sekä rahoitus- ja TE-palveluilla. Lue lisää>

Analyysista saatavan kehityssuunnitelman toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – konsultointipalveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin. - See more at: http://www.yritystenkehittamispalvelut.fi/yritysten-kehitt%C3%A4mispalvelut/analyysi#sthash.nyiSlVQ2.dpuf

Konsultointi

Asiakasyritys ja ELY-keskus määrittelevät yhdessä konsultoinnin sisällön ja tavoitteet. Tällä tavalla varmistetaan palvelun kustannustehokkuus ja tavoitteellisuus sekä sopivan asiantuntijan valinta sen tuottajaksi. Konsultoinnin minimikesto on 2 päivää ja maksimi on 7 päivää. Yritysten omakustannushinta on 300 € / pv. Muita kuluja ei ole.

Asiantuntijat

Asiantuntijat ovat kokeneita konsultoinnin ammattilaisia ja omien erityisalueidensa asiantuntijoita. Heidät on kilpailutettu ja seulottu varsin tiheäpiikkisellä kammalla. Tämän ansiosta palveluista löytyy sopiva kokonaisuus ja asiantuntija jokaiseen tarpeeseen.

Idus Oy:n asiantuntija

Idus Oy on puitetoimittajana yritysten nykytila-analyysissä sekä kahdessa konsultointiteemassa: Uudistaminen sekä Markkinointi ja asiakkuudet.

Avaa tästä yritysten kehittämispalvelujen esite!


yrityspalvelut-logot.jpg